Kaplan ve Şimşek'te izinler bitti

A Milli Takım'ın, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 24 Mart'ta Antalya'da Finlandiya ile 27 Mart'ta da Eskişehir'de Moldova ile yapacağı hazırlık maçı nedeniyle lige verilen ara nedeniyle Adanaspor ve Adana Demirspor'da futbolculara verilen 3'er günlük izin bitti. Futbolcular, dün akşam saatlerinde toplanarak hazırlıklara başladı.

A Milli Takım'ın, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 24 Mart'ta Antalya'da Finlandiya ile 27 Mart'ta da Eskişehir'de Moldova ile yapacağı hazırlık maçı nedeniyle lige verilen ara nedeniyle Adanaspor ve Adana Demirspor’da futbolculara verilen 3’er günlük izin bitti. Futbolcular, dün akşam saatlerinde toplanarak hazırlıklara başladı.

Spor Toto Süper Lig de mücadele eden Adanasporlu futbolcular 2-1 galip ayrıldıkları Akhisar Belediyespor maçı sonrası verilen 3 günlük izni tamamlayarak dün akşam Osman Yereşen Tesisleri’nde toplandılar. Turuncu-beyazlı futbolcular, 3 Nisan Pazartesi günü İstanbul deplasmanında karşılaşacakları Galatasaray maçının hazırlıklarının startını verdiler.

Turuncu-beyazlılar, hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanla sürdürecek.

-ŞİMŞEKTE TOPLANDI-

TFF 1. Lig de mücadele eden Adana Demirsporlu futbolcular da 4-2 yenildikleri Elazığspor maçının ardından çıktıkları 3 ünlük izni tamamlayarak dün Aytaç Durak Tesisleri’nde bir araya geldi. Mavi-lacivertli futbolcular, 2 Nisan Pazar günü sahasında Ümraniyespor  ila yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Mavi-lacivertliler, hazırlıklarını bugünde kendi tesislerinde sürdürecek.