Kaplan zorlu virajda

TFF 1. Lig'de kalma mücadelesi veren Adanaspor Altay maçıyla zorlu viraja giriyor. 7 günde 2'si deplasmanda 3 maça çıkacak olan turuncu-beyazlılar zorlu virajı kayıpsız geçerek alt sıralardan kurtulmak istiyor.

TFF 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Adanaspor Altay maçıyla zorlu viraja giriyor. 7 günde 2’si deplasmanda 3 maça çıkacak olan turuncu-beyazlılar zorlu virajı kayıpsız geçerek alt sıralardan kurtulmak istiyor.

Turuncu-beyazlılar hafta sonu İzmir deplasmanında yapacağı Altay maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde, teknik direktör Eyüp Arın yönetiminde sürdürdü. Arın, antrenmanda futbolcularını sık sık uyararak agresif olmalarını istedi.

Adanaspor Altay maçıyla zorlu viraja giriyor. 7 günde 2’si deplasmanda 3 maça çıkacak olan turuncu-beyazlılar, 23 Şubat Pazar günü deplasmanda Altay, 2 Şubat Çarşamba günü sahasında Ümraniyespor, 1 Mart Pazar günü deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak.

Turuncu-beyazlılar zorlu virajdan kayıpsız geçerek alt sıralardan kurtulmak için çaba harcayacak.

DERELİ VE KELEŞ CEZALI

Bu arada, forvet elemanları Ahmet Dereli ve Eren Keleş Erzurumspor karşısında gördükleri kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Her iki futbolcu Altay karşısında forma giyemeyecek.

HAKEM BÜLENT BİRİNCİOĞLU

Öte yandan, TFF Merkez Hakem Komitesi Altay maçını yönetecek hakemi açıkladı. Buna göre; maçı Bülent Birincioğlu yönetecek. Yardımcılıklarını da Cemil Tunç ile Hakan Karabalcık yapacak.