Kaplanda yüzler gülüyor

TFF 1. Lig'de son 2 haftada 2 yenilgi alan Adanaspor'un deplasmanda Balıkesirspor'u 3-0 gibi net bir skorla yenmesi camiada yüzleri güldürdü. Galibiyet taraftara armağan edildi.

Turuncu-beyazlı futbolcular ve teknik heyet Balıkesirspor maçı sonrası soyunma odasında 2 haftalık aranın ardından 3 puandan dolayı büyük sevinç yaşadılar. Futbolcular, gelecek haftalarda daha iyi olacaklarını ve alacakları galibiyetlerle puan cetvelinde üst sıraları zorlayacaklarını ifade ettiler. Teknik heyet ve futbolcular, galibiyeti 2 haftadır üzdükleri taraftara armağan ettiler.

Adanaspor Teknik Sorumlusu Semih Özü de karşılaşma sonrası, son iki hafta içerde ve deplasmanda aldıkları mağlubiyetlerin kendilerine yakışmadığını dile getirdi. Özü, geçen maçlarda hiç beklemedikleri mağlubiyetler aldıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Galip geleceğimiz maçları kritik bir şekilde küçük hatalardan kaybetmiştik. Rakibimiz de geçen hafta deplasmanda galip gelmişti. Rakibimizi analiz ettiğimizde genç ve yetenekli oyunculardan oluştuğunu biliyorduk. Bu maç bizim için fırsat oldu, rakibi ikinci bölgede tuttuk. İstediğimiz golleri de bulunca oyun tamamen bizim lehimize döndü. Bu galibiyetimiz son iki haftadır üzdüğümüz taraftarlarımıza armağan olsun."

KUPA MESAİSİ

Bu arada, turuncu beyazlılar yarın sahasında Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında 68 Aksaray Belediye Spor ile karşılaşacak. Teknik heyet bu maçta ligde şans bulamayan futbolculara yer vererek son durumlarını gözlemleyecek. Turuncu-beyazlılar bugün yapacakları antrenmanın ardından kupa maçı için kampa girecek.