Kaptanlar buluştu

Türkiye'nin köklü iki kulübü olan Adana Demirspor ve Adanaspor 63'üncü Derbi öncesi Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Nihat Geven Tesisleri Adana Şubesi'nde bir araya gelerek iddialı açıklamalarda bulundular.

Türkiye’nin köklü iki kulübü olan Adana Demirspor ve Adanaspor 63’üncü Derbi öncesi Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Nihat Geven Tesisleri Adana Şubesi’nde bir araya gelerek iddialı açıklamalarda bulundular.

Demirspor kaptanı Gökhan İnler, “Derbilerin favorisi olmaz, ancak kazanan tarafın biz olmasını istiyoruz.”derken, Adanaspor kaptanı Hakan Çinemre ise “Bu Derbinin favorisi biziz. Kazanacağız.”dedi.

 

Kaptanlar buluşmasında öncelikle birbirlerine başarı dilediler. Toplantının açış konuşmasını yapan Şube Başkanı Kurtul Çakın, 63’üncü kez 14 Şubat Pazar günü yeni stadyumda oynanması muhtemel olan maçta her iki kulübede başarılar diledi. Çakın,”İki güzide kulübümüz de Türkiye’de önemli bir yere sahipler. Derbi maçlar her zaman farklı olur. Ben centilmenliğin ön planda olmasını ve hak edenin kazanmasını dilerim.”dedi

 

KEŞKE TARAFTARLAR DA OLSA

 

Adana Demirspor kaptanı Gökhan İnler, derbilerin her zaman farklı olduğunu belirterek,“Derbiler biz futbolcular için her zaman güzel olur. Favorisi olmaz ama tabi ki, kazanmak isteriz. Bu maçı da kazanarak 3’te 3 yapmak en büyük hedefimiz. Yeni stadta futbol oynamak güzel.”diye konuştu.

 

Adanaspor kaptanı Hakan Çinemre ise, her iki takımında büyük bir camia olduğunu kaydedip,” Bize yakışan sahada dostluk içinde geçen bir maç izlettirmektir. Ben her iki kulüpte Derbi heyecanı yaşadım. Bu kez derbinin favorisi biziz. Çok iyi hazırlanıyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Keşke Bu güzel stadyumda 30 bin kişinin olduğu bir atmosferde seyircili oynasaydık.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ise takım kaptanları birbirlerine forma ve çiçek takdiminde bulunurken. TSYD Adana Şubesi üyeleri Kurtar Çakın, Bilal Tipi ve Adnan Ercan, hazırlanan hediyeleri kaptanlara verdiler.