Karalar, ''Adana Türkiye'nin incisi olacak''

Seyhan Belediyesi tarafından Tellidere Mahallesi'nde yapımı tamamlanan çok amaçlı tesis törenle hizmete girdi. CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 'Adana Türkiye'nin incise olacak' dedi.

Tesisin açılışı için düzenlenen törene Başkan Zeydan Karalar ile birlikte CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ile Burhanettin Bulut, CHP Adana İl Başkanı Şahin Yeter, İyi Parti İl Başkanı Göktürk Voyvodaoğlu, Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, CHP ve İyi Parti ilçe başkanları ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Vatandaşların yoğun sevgi gösterip tezahüratta bulunduğu Başkan Zeydan Karalar, büyükşehir belediye başkanlığı görevini devraldıklarından itibaren Adana’nın kıskanılacak bir kent haline geleceğini söyledi.

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Tören ayrıca Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, İl Başkanları Şahin Yeter ile Göktürk Voyvodaoğlu da birer konuşma yaparak Tellidere Mahallesi’ne kazandırılan tesisin mahalle için değerinden bahsetti. Konuşmacılar bu tür hizmetlerin devam etmesi için halkın tercihini Büyükşehir de Zeydan Karalar, Seyhan’da da Akif Kemal Akay için yapması gerektiğini belirtti.