Karalar ile Akay'a sevgi seli

Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay ile birlikte gittiği Mıdık ve Hadırlı Mahallesi'nde halk tarafından bağırlara basıldı.

Mıdık ve Hadırlı Mahallesi’nde coşkulu bir kalabalık tarafından gerçekleştirilen mahalle toplantısına CHP İl Başkanvekili Şahin Yeter, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, eski İl Başkanı Emrah Kozay, Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan ile çok sayıda partili ve mahalle halkı katıldı. Toplantı alanını dolduran kalabalık uzun sure alkışlarla Başkan Zeydan Karalar ile Seyhan adayı Akif Akay için tezahüratta bulundu.

Adana’nın güney mahallelerinin diğerlerine oranla daha geride olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, “Seyhan Belediyesi olarak bu mahallelerimize gereken önemi ve hizmeti verdik. Bundan sonar Büyükşehir Belediyesi olarak daha büyük hizmetlerle sizleri buluşturma zamanı geldi. Seyhan’ı da Akif abimize bırakıyoruz. Hep birlikte bu bölgemizi de kalkındıracağız” dedi.

BİZİ BAĞRINIZA BASTINIZ

BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

HALK İÇİN BELEDİYECİLİK