Karalar İYİ Parti'de

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar İYİ Parti Adana İl Teşkilatını ziyaret ederek İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Belediyede yaşanan gelişmeler hakkında bilgi veren Karalar, Adana'da geniş tabanlı bir mutabakatın sağlanıp yerel seçimlerde başarının bu sayede sağlandığını belirtti ve Adana'yı daha güzel günlerin beklediğinin altını çizdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar İYİ Parti Adana İl Teşkilatını ziyaret ederek İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Belediyede yaşanan gelişmeler hakkında bilgi veren Karalar, Adana’da geniş tabanlı bir mutabakatın sağlanıp yerel seçimlerde başarının bu sayede sağlandığını belirtti ve Adana’yı daha güzel günlerin beklediğinin altını çizdi.

GÜZEL MÜJDELER VERECEĞİM

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ile parti çalışmalarından bilgiler aktardığı Zeydan Karalar’dan İYİ Partililer başta olmak üzere Adanalılar’ın beklentilerinin neler olduğu yönünde bazı önemli bilgilere aktardı. Zeydan Karalar ve yönetiminin başarılı olmasını istediklerini ve İYİ Parti olarak üzerlerine ne düşüyor ise yapmaya hazır olduklarını söyledi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise İYİ Parti’yi kendi evi ve ailesi gibi gördüğünü ve seçim dönemindeki takdire şayan çalışmalarını hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade edip ‘Belediye’de bazı taşlar yeni yeni yerine oturuyor. Bazı şeylerin değişmesi siz de takdir edersiniz ki zaman alacak. Ama her şey çok iyi olacak. Bu kardeşiniz her şeyin farkında. Ben başarının olmadığı yerde hiçbir zaman olmam. Ben çalışıyor isem benim kadromda çalışacaktır. Bakın görün yılbaşından sonra sizlere Adana Büyükşehir Belediyesi ile ilgili çok daha güzel müjdeler vereceğim’ dedi.