Karaoğlan, ''Osmanlı Ocakları engellenemeyecek''

Osmanlı Ocakları Adana İl Başkanı Ahmet Karaoğlan, Osmanlı Ocakları'nın engellenemeyeceğini belirtti.

Karaoğlan, açıklamasında, ''Bizler Osmanlı torunu olarak bu kutsal davaya gönül verdik sevdik sahip çıktık. Bizlerdeki Osmanlı sevgisini kimse yıkamayacaktır. Osmanlı ocakları var oldukça hakkımızda çıkan her türlü yalan yanlış habere gerek duruşumuzla gerek açıklamalarımızla cevabı gelecektir'' ifadelerini kullandı. Karaoğlan, şunları kaydetti:

''Bizler bu kadar cefa içerisindeyken menfaat ve çıkar amaçlı ocağımıza gelen şahıslara şunu söylemek istiyorum. Osmanlı ocakları kimseye her hangi bir maaş bağlamıyor, kimsenin arabuluculuğunu yapmıyor, kimseye iş imkânı tanımıyor. Osmanlı ocakları Ecdadına, vatanına, milletine gönül veren kişilerin yeridir. Kimse çıkar menfaat gütmesin ve de böyle bir beklentiye girmesin. Sayın Cumhurbaşkanımız, Osmanlı ocaklarından rahatsız oluyorum demesiyle istifa eden kişiler nasıl bir menfaat bekliyordun ki hemen istifanızı verdiniz, Dalgasız denizde herkes kaptan gelin bakalım sizi bide kasırganın fırtınanın içerisinde görelim.

Bu şekilde dava adamı olunmaz, bu şekilde vatana sahip çıkılmaz, bu şekilde Osmanlı sevilmez !!  Genel Başkanımız A.Kadir Canpolat’ın bize söylediği gibi; bizler makam mevki sahibi olmadık ve böyle bir sefanın peşinde de değiliz. Biz bu vatanın reis’i Cumhurunu seviyoruz diye sanıyorlar ki menfaat amaçlı çıkar amaçlı seviyoruz, destekliyoruz. Bunu böyle algılayan güzel kardeşlerime seslenmek istiyorum. Biz Osmanlı torunları olarak 36 padişahımızı nasıl sahiplendiysek, Atatürk’ü nasıl sahiplendiysek, şuan ki Recep Tayyip Erdoğan reisimizi de aynı şekilde sahipleniyoruz saygı duyuyoruz ve izinde yürüyoruz.

Osmanlı ocaklarını her hangi bir partinin kolu sanmayın. Adana’da bazı kurumlara Osmanlı ocaklarına ayrı bir tolerans tanınmasın demişler. Bizim onların tolerans’ına da makamına da desteğine de ihtiyacımız yok. Ben şahsım adına diz üstü yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim. Ocağımızda aidat bile toplanmazken bizim onlara ne gibi bir ihtiyacımız olabilir. Allah ( c.c.) hamd olsun ki bizim bizden başkasının desteğine ihtiyacımız yok. Onlardan tek isteğimiz karşımızda durmasınlar yeter. Bu davaya gönül veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Rabbimin izinliyle yıkılmayacağız, yıktırmayacağız. Osmanlı Ocakları engellenemeyecek.''