Karaveli, startı verdi

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor ile sözleşme imzalayan Teknik Direktör Önder Karaveli, takımın başında ilk antrenmana çıktı.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor ile sözleşme imzalayan Teknik Direktör Önder Karaveli, takımın başında ilk antrenmana çıktı.

Turuncu-beyazlılar ile sözleşme imzalayan Karaveli, ardından Çatalan Tesisleri’ne giderek takımın başında ilk antrenmana çıktı. Karaveli, futbolcularla tanışmasının ardından kendilerine çalışma metodu ile ilgili bilgiler aktardı.

Ardından başlayan antrenman bir saati aşkın sürdü.

Adanaspor’un bir proje takımı olduğunu ve bu nedenle de tercihini Adanaspor'dan yana kullandığını belirtti.  ‘’Adanaspor’da da başarıyı yakalayacağız’’ diyen Karaveli, şunları kaydetti:

Benim beklentim taraftarların tribünleri doldurması. Başarı ancak bu şekilde yakalanır. Teknik Direktör Eyüp Arın’a da teşekkür ediyorum. Onu her dönem takip ettim. Adanaspor ne zaman ihtiyaç duysa takımın başında yer alıyor. Kendisiyle tanışmayı çok istiyorum… Adanaspor hedefi olan, projesi olan bir takım. Farklı kulüplerden de teklif geldi. Ama, proje takımı olmasından dolayı tercihimi Adanaspor’dan yana kullandım. Gençlere önem veren, genç oyuncuları kadrosunda tutan takımlarda görev yapmayı tercih eden bir teknik adamım. Transferleri bana göre kulüpler yapmalı. İnanıyorum ki, dolu tribünler karşısında Adanaspor başarıyı yakalayacaktır.’’

adanaspor