Karısını bıçaklayarak öldürdü

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir kadın, eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Adana’nın Seyhan ilçesinde bir kadın, eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından şüpheli polise teslim olurken, hayatını kaybeden kadının cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

Olay, Meydan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Ş.A., sabah saatlerinde üç çocuğunu okula gönderdikten sonra eşi Kadriye A. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ş.A.’nın eşine fiziksel saldırıda bulunduğu ve bıçakla yaraladığı öne sürüldü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kadriye A.’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Şüpheli ise olay yerinde polise teslim oldu.

Kadının cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi amacıyla Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şüpheli emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.