Karnavala Sasu damgası

İki yıl aranın ardından 24-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslar arası Portakal Çiçeği Karnavalı'na Sasu Su Ürünleri A.Ş. damgasını vurdu.

İki yıl aranın ardından 24-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslar arası Portakal Çiçeği Karnavalı’na Sasu Su Ürünleri A.Ş. damgasını vurdu.

Merkez Park’taki karnavala katılan Sasu Su Ürünleri A.Ş’nin standına karnavalı gezmeye gelen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sasu Standı’nda karnaval boyunca düzenlenen balık dürüm yarışmalarında dereceye girenlere hediye paketleri verildi.

Firmanın Su Ürünleri Mühendisi Mehmet Karaoğlan, yarışmayı düzenlemelerindeki amaçlarının vatandaşlara karnaval atmosferini yaşatmak ve öncelikle toplumda balık tüketim kültürünü yaygınlaştırmak olduğunu belirterek, ‘’Firma olarak; Adana ve tüm Türkiye’de kişi başı balık tüketim miktarını daha yüksek oranlara taşımak istiyoruz. Bu doğrultuda firma olarak her damak tadına uygun konserve ton balığını piyasaya kazandırıyoruz. Çünkü ton balığı iyi ve güçlü bir protein kaynağıdır. Bu tarz çalışmaları ve etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.