Karnavalda engelli öğrenciler gösteri sundu

Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında engelli öğrencileri konuk eden ve gösterilerini izleyen AYAS Koleji öğrencileri, dayanışma gösterdi, kaynaşma yaşadı.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Ayas Sağlık Koleji işbirliğiyle Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlenen etkinlikte, engelli vatandaşlar çeşitli gösteriler sundu, özel eğitimle gelebilecekleri durumu katılımcılara gösterdi.

ÖZEL ÇOCUKLAR AYLARCA HAZIRLANDI

Adana Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ali Durankaya, etkinlikte bulunamayanların çok şey kaçırdığını vurgulayarak, katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Özel Ayas Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kurucusu Fizyoterapist Mustafa Baş ise özel çocukların aylardır hazırlandığı etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

RENKLİ GÖSTERİLER

Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda engelli derneği başkan ve yöneticileri ile Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının katıldığı törenin ilk bölümünde; Özel Ayas Eğitim ve Rehabilitasyon Grubu, ‘Melekler’ dans gösterisi, Özel Uğurlu Abla Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ‘Çiçekçi Kız’ , Özel Altınel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, yer minderi spor gösterilerini sunarken, Özel Sevgiyle El Ele Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Mehter takımı ise katılımcılara coşkulu dakikalar yaşattı. Açık alanda gerçekleştirilen ikinci bölümde ise, etkinlikleri gerçekleştiren gruplar ve konuklar halay çekerek eğlendi.