KAVAK'tan, geleneksel Öğretmenler Günü kahvaltısı

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KAVAK) 24 Kasım Öğretmenler Günü geleneksel kutlamasını Ziyapaşa Bulvarı’ndaki işadamı Melih Sarıkodal' ın sahibi olduğu Gönül Kahvesinde kahvaltılı bir organizasyonla kutladı

(KAVAK) Başkanı Ecz. Nuri Cesurer, eğitim seviyesi çok yüksek olan Kadirlili hemşehrileriyle bu özel günde beraber olmanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Eğitimcilerin, insanların hayatlarından bir yol gösterici olduğuna işareet eden Başkan Nuri Cesurer, “Eğitimciler hayatımızda bizlere rehber olarak her zaman yol göstermişlerdir. Öğretmen doğan güneşe benzer, etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan her türlü fedakarlığı gösteren, dünyanın en değerli varlığı olan öğretmenler bugün, 24 Kasım ve öğretmenlerimizin şeref günüdür. Öğretmenlere olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde hepinizi sevgi ile candan kutluyoruz.” diye konuştu.

Ecz. Nuri Cesurer sponsorluğundan dolayı Gönül Kahvesi sahibi Melih Sarıkodal'a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

Kahvaltıya Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muharrem Gelen, Seyhan İlçe Milli Eğt. Şb Md. Mehmet Çabuk, Emekli Sağlık Müdürü D. Alper pişkin, Emekli Daire Başkanı Tarık Kılıçarslan, KAVAK’ın eski Başkanları Abdullah İspir, Ragıb Bekaroğlu, Kadirli Vakıf Şube Başkanı İbrahim Boysal ve bir çok eğitimci katıldı.