“Kazanmak için birlikte, inançla ve yoğun çalışmalıyız”

Yeşilyurt Mahallesi’nde halkla buluşan Karalar, oy kullanmayan seçmeni sandığa götürmenin önemine vurgu yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Zeydan Karalar Yeşilyurt Mahallesi’nde kahvehane toplantısı gerçekleştirdi. Kadın ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, seçimleri kazanmak için inanmak ve gayret etmek gerektiğini söyledi. Vatandaşların da yoğun çaba göstermesi gerektiğini belirten Karalar, “Başarı bir iki kişinin çalışmasıyla gelmez. Birliktelik oluşturup, hep beraber çalışmalıyız” dedi.

OY KULLANMAYAN SEÇMENİ SANDIĞA GÖTÜRMEK ÇOK ÖNEMLİ

Seçmen kayıtlarının da çok önemli olduğunu vurgulayan Karalar, vatandaşın seçmen listeleri askıya çıktığı zaman mutlaka listeye bakması gerektiğini anlattı. Karalar, oy kullanmayan seçmeni sandığa götürmenin önemine değindi ve bunun için çok çalışılması gerektiğini açıkladı.

KARANLIK ZİHNİYETE 35 BİN FARK ATACAĞIZ

Yerel seçimlerde belediye iktidarını, 2015 genel seçimlerindeyse halk iktidarını kuracaklarını ifade eden Karalar, “Seçimlerle ilgili bize yasak çok. Onlar SSK Müdürü, polisi, kaymakamıyla çalışıyor. Bize propaganda yasak. Ne olursa olsun Seyhan’da 160 binin üzerinde oy alacağız. Bu da karanlık zihniyete 35 bin fark atmak demektir. Bu fark sayesinde anakente de ciddi oy taşımış olacağız” diye konuştu.

Seyhan Belediye Başkanlığını üstlendikten sonra halkın modern, çağdaş yerleşim birimlerinde yaşaması için yoğun çaba harcayacağını vurgulayan Karalar, yerinde dönüşümü mutlaka uygulayacaklarını ifade etti. Karalar, Seyhan’daki bakımsız ve unutulmuş mahalleleri insanca yaşanabilecek yerler haline getirmenin en büyük hedefleri arasında olduğunu kaydetti.

PARTİ İÇİ BARIŞ PARTİ DIŞI YARIŞ-VAAT DEĞİL İCRAAT

Kamuoyunda çok olumlu yankı yapan “Parti içi barış, parti dışı yarış” sloganıyla ilgili de halkı bilgilendiren Karalar sözlerine şöyle devam etti: “Parti içi çekişmeler bize zarar veriyor. Partimiz içinde barışmak, asıl rakiplerle yarışmak için, ‘Parti içi barış, parti dışı yarış’  diyoruz. Kaldırım söküp yenilemeyi belediyecilik sanan ve sürekli boş vaat veren anlayışı, tıpkı o kaldırımlar gibi söküp, akılcı projeler ve sürekli hizmet yapan anlayışı Seyhan’a getirmek için yola çıktık. Bu nedenle de ‘Vaat değil icraat’ diyoruz.”

AYDINLIĞA YÜRÜYÜŞTEN VAZGEÇMEYİZ

Hükümetin laik, demokrat düzenin, aydınlık düzenin karşısında olduğunu da sözlerine ekleyen Karalar, “Türkiye’nin yolu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çizilmiştir. Hedefimiz aydınlık, bilim ve çağdaşlıktır. Kimse Türkiye’yi bunun dışında bir yöne götüremez. Çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmamız için Atatürk’ün gösterdiği doğrultuda yürümeye devam etmeliyiz” dedi.