Keyifler yerinde

TFF 1. Lig'de Balıkesirpor'u deplasmanda 1-0 yenen Adana Demirspor son haftalardaki çıkışına devam etti . Teknik Direktör Dumlupınar, ''Eksilerimiz de var. Onların üzerine gidip daha iyi bir takım haline geleceğiz'' dedi.

TFF 1. Lig’de Balıkesirpor’u deplasmanda 1-0 yenen Adana Demirspor son haftalardaki çıkışına devam etti . Teknik Direktör Dumlupınar, ‘’Eksilerimiz de var. Onların üzerine gidip daha iyi bir takım haline geleceğiz’’ dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, Balıkesirspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. "Zor bir maç periyodundan geçiyoruz’’ diyen Dumlupınar, şöyle konuştu:

‘’Trabzon'da 120 dakikalık bir kupa maçı oynadık, daha sonra pazartesi Tuzlaspor'la oynadık. Bugün Balıkesirspor deplasmanındayız. Bazı maçlar mücadele ister, rakibimizin analizini çok iyi yaptık. Artılarımız var ama çok çalışmamız lazım, eksilerimiz de var. Onların üzerine gidip daha iyi bir takım haline geleceğiz. Skoru aldıktan sonra topa daha fazla sahip olan takımın bizim olmamız lazım ve kontraya daha net çıkmamız lazım. Kazandığımız için tabi ki mutluyuz. Biz şampiyonluğa oynuyoruz, rakibe oyunumuzu daha çok kabul ettirmemiz lazım. Oyuncularımı kutluyorum, hanemize 3 puan yazdırdık."

Başkan Sancak karşıladı

Bu arada, karşılaşma sonrası mavi-lacivertliler, Çarşamba günü karşılaşacakları İstanbulspor maçı için İstanbul’a gitti. Kafileyi kamp yapacakları otelin girişinde Başkan Murat Sancak karşıladı. Sancak, futbolcuları galibiyetten dolayı tebrik etti.