Kılıçdaroğlu'nun ŞERO'su varsa Soner Çetin'in de KARAKIZ'ı var

CHP Genel Merkezi'nde herkesin sevgisini kazanan bir kedi var. Adı ŞERO. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kucağından aşağıya inmeyen, kırmızı koltukların üzerinde yayılarak uzanan ŞERO'dan sonra Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'de belediyenin girişinde KARAKIZ ismini verdiği herkesin sevgisini kazanmış bir köpeği besliyor.

 

CHP Genel Merkezi’nde herkesin sevgisini kazanan bir kedi var. Adı ŞERO. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kucağından aşağıya inmeyen, kırmızı koltukların üzerinde yayılarak uzanan ŞERO’dan sonra Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’de belediyenin girişinde KARAKIZ ismini verdiği herkesin sevgisini kazanmış bir köpeği besliyor.

SONER ÇETİN’İ TEBRİK EDİYORUZ

Belediyenin girişine KARAKIZ’ın kalacağı bir kulübe de yaptıran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, köpeğin beslenmesi adına da ne gerekiyor ise yapmış. Aç kalmayan ve belediyeyi 24 saat bekleyen KARAKIZ’ı tüm personel seviyor ve ona gözleri gibi bakıyor. Kulübesi temizleniyor, günlük yemekleri veriliyor. KARAKIZ halinden memnun ve kendisiyle ilgilenen belediye personelini de yakından tanıyor ve sevgi gösterileriyle onların ilgisine karşılık veriyor. Yolunuz Çukurova Belediyesi’ne düşer ise KARAKIZ’ı tanıma fırsatını kendinize tanıyın. CHP Genel Merkezi’ndeki sevimli kedi ŞERO’yu bilmeyen, tanımayan ne partili kaldı, ne de Türk insanı… Sıra KARAKIZ’da. İsminin KARAKIZ olmasının da bir tek nedeni var. Bizim KARAKIZ dişi ve neslini devam ettirecek nitelikte. Başkan Soner Çetin’i bu anlamlı davranışından ötürü de tebrik ediyoruz.