Kiremithanespor Çukurova derbisinde güldü

- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup'ta Kiremithanespor 11.hafta Çukurova derbisinde deplasmanda İçelspor'u 1-0 yenerek zirveye bir adım daha yaklaştı.

Mersin Stadyumu’nda oynanan maça taraftarlar yoğun ilgi gösterirlerken, Kiremithanespor’dan Şafak 2.sarı karttan kırmızı-kart ile oyun dışı kaldı.

Ligin zirve hesapları yapan iddialı takımlarından Kiremithanespor 90 dakika etkili oynadığı maçta sayısız gol fırsatından yararlanamazken, 81.dakikada Server’in penaltı golü ile maçı kazandı.

Mutlak üç puan için çıktıkları maçta mükemmel oynayarak arzu ettikleri sonuca ulaştıklarını belirten Kiremithanespor Teknik Direktörü Burhan Sürer, “ Ligde ciddi yatırımlar yapan bir rakibimizi daha yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim için zirve yolundaki zorlu 90 dakikayı üç puan ile geçtik. Bu maç ile birlikte galibiyet serisi yakaladık ve kalan 2 maçımızı da kazanarak devreye planladığımız noktada girmek istiyoruz. 90 dakika boyunca bizlere tribün desteği veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Takımımız böyle mücadele ettikleri takdirde bu ligde başarılı oluruz“ diye konuştu.