Kiremithanespor sıcakta tempo düşürmüyor

BAL Ligi'nde zirve mücadelesi verecek Kiremithanespor, kendi tesislerinde sürdürdüğü birinci etap çalışmalarının 9. gününde tempo yükseltti.

Sıcak havaya rağmen günü idman yaparak geçiren Kırmızı-Siyahlılar bol bol su tüketerek sıcağın olumsuzluğundan en az etkilenmeye çalışıyor.

Mehmet Susar Tesisleri’nde yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Av. Veysel Susar ile Basın Sözcüsü K. Yalçın Göl takip ettiler.

Teknik Direktör Tekin İncebaldır yönetiminde akşam saatlerinde yapılan antrenmanda futbolcular gruplar halinde zamanlı koşu yaptılar. Havanın aşırı sıcak olması nedeniyle yapılan çalışmada futbolcular verilen molalarda suyla başlarını yıkadılar. Aşırı sıcak ve yoğun tempo nedeniyle yorucu geçen antrenmanda Teknik Direktör Tekin İncebaldır futbolcularına, " Bu sezon çok daha koşacağız, daha fazla mücadele edeceğiz " dedi. İncebaldır koşuları süresinde tamamlayan futbolcularını alkışlayarak tebrik etti. Antrenman açma germe hareketleriyle sona erdi.. 

GENÇLERE ÖZEL İLGİ
Teknik direktör Tekin İncebaldır antrenmanda takımda bulunan genç oyuncularıyla da yakından ilgilendi. Tecrübeli çalıştırıcı altyapıdan takıma katılan futbolcularının yanına giderek idmanların nasıl geçtiğini, adapte olup olmadıklarını sordu. Genç futbolcular ise İncebaldır’a her şeyin yolunda gittiğini söyledi.