Kışla Yolu açılmalı

Yüreğir'in bir dönem en prestijli caddesi olarak bilinen Kışla Yolu'nun trafiğe kapatılmasının bölgeyi tamamen köhne hale getirdiğini belirten MHP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, 'Bu yolun trafiğe kapatılmasından tüm Adanalı zarar görüyor. Koşullar gereğince açılmasının sıkıntı yaratacağı düşüncesinde değilim. Mecliste bu konuda çalışmalar yapacağım' dedi.

Yüreğir’in bir dönem en prestijli caddesi olarak bilinen Kışla Yolu’nun trafiğe kapatılmasının bölgeyi tamamen köhne hale getirdiğini belirten MHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, ‘Bu yolun trafiğe kapatılmasından tüm Adanalı zarar görüyor. Koşullar gereğince açılmasının sıkıntı yaratacağı düşüncesinde değilim. Mecliste bu konuda çalışmalar yapacağım” dedi.
Günün koşulları gereğince trafiğe kapatılan Kışla Yolu yüzünden bölge esnafının da zarar gördüğüne işaret eden Meclis Üyesi Demirdağ “Adana Yeni Adliye Binası’nın yapılması ile bu yolun açılması elzem olmuştur. Toplumun her kesiminden biz meclis üyelerine bu yolun yeniden trafiğe açılması yönünde telkinler gelmektedir. Meclis üyeleri olarak bizim görevimizde toplumdan gelen bu isteğe karşı çalışmalar başlatmaktır. Kasım ayı meclis oturumlarında bu konuyu gündemimize alarak yolun yeniden trafiğe açılması adına çalışmalar yapacağız. Cumhur İttifakına üye meclis üyesi arkadaşlarımla görüşerek konuyu gündeme alıp değerlendireceğiz. Sizin yayınlarımızı da dikkatle takip ediyorum. Gazeteciler olarak sizlerin de duyarlılığına ayrıca teşekkür ederim” dedi.