Kocaispir'den 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs'ın işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Emeğin, alın terinin kutsal sayıldığı bir kültür ve medeniyetin mensubuyuz. Ecdadımızın "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışı ile işçimize, çalışanımıza, vatandaşımıza gereken önem ve hassasiyeti göstermekteyiz.'' dedi.

Yüreğir'de göreve başlar başlamaz çalışanların sosyal denge sözleşmesini imzalayarak her zamanda yanlarında olacaklarını belirten Başkan Kocaispir ''Ülkemizin kalkınmasında, büyümesinde en büyük katkıyı sağlayan çalışan ve üreten emekçilerimizdir. İşçi kardeşlerimizin sadece yılın bir gününde değil her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.'' şeklinde konuştu.

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün ülkemize, vatandaşlarımıza ve tüm dünya çalışanlarına kutlu olmasını temenni eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir  ''Toplumsal barış ve huzurun sağlanması için uzlaşma, hoşgörü ve bir arada yaşama kültürünün geliştirilmesi için çaba gösterilmeliyiz. Ülkemizde ve bütün dünyada sosyal adalet, refah, insan onuruna yakışır bir yaşam şekli ile her alanda rahatça yaşanılabilir bir dünya diliyorum.'' diyerek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün amacına uygun olarak kutlanmasını temenni etti.