Koncuk beklemede!

İYİ Parti'de "oy verilmeyecekler listesi" iddiaları üzerine aralarında Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un da bulunduğu bazı milletvekilleri genel kurul toplantısına katılmayarak listeden sorumlu tuttukları Koray Aydın'a karşı tavır almışlardı. Bu tavırdan sonra Genel Başkan Meral Akşener ile tepki gösteren bu milletvekilleri görüşerek sıkıntılarını aktarmışlardı.

İYİ Parti'de "oy verilmeyecekler listesi" iddiaları üzerine aralarında Adana Milletvekili İsmail Koncuk’un da bulunduğu bazı milletvekilleri genel kurul toplantısına katılmayarak listeden sorumlu tuttukları Koray Aydın’a karşı tavır almışlardı. Bu tavırdan sonra Genel Başkan Meral Akşener ile tepki gösteren bu milletvekilleri görüşerek sıkıntılarını aktarmışlardı.

İYİ PARTİ SIKINTILI DÖNEMEÇTE

Parti içinde yaşanan bu gelişmelerden sonra Meral Akşener Koray Aydın ile yola devam ederek milletvekilleriyle yaptığı görüşmeden sanki bir şey olmamış gibi davranması milletvekillerini tedirgin etti. Siyasi kulislere yansıyan Koray Aydın’ın Genel Sekreter olmasını istemeyen milletvekillerinin partilerinden istifa ederek başka partiye geçecekleri yönündeki beklentiye Adana Milletvekili İsmail Koncuk ‘Asla öyle bir gelişme olmaz’ diyerek kapıları kapattığı ifade ediliyor. İsmail Koncuk’un bu gelişmeleri yaşamasından kaynaklı Adana teşkilatında ise ciddi sıkıntıların yaşandığı siyasi kulislere yansıyor.