Kongre yarışı kızıştı

Adana Demirspor'un 30 Mayıs Salı günü yapılacak olan olağanüstü geren kurulu öncesi başkanlık için adı geçenler çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Adana Demirspor’un 30 Mayıs Salı günü yapılacak olan olağanüstü geren kurulu öncesi başkanlık için adı geçenler çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Kadın başkan adayı Nilay Ateşoğulları ulusal televizyonlara çıkarak projelerini anlatırken, daha önce çekildiğini açıklayan avukat Müslüm Susar’ın yeniden aday olacağı,  eski başkanlardan Mehmet Gökoğlu’nun ise liste hazırlama çalışmaları sürüyor. Ertelenen kongrede mikrofonu eline alarak adaylıktan  çekildiğini açıklayan avukat Müslüm Susar,  ‘’yeniden aday ol’’ baskılarına dayanamadı ve  ‘’Yarışta bende varım’’ diyerek kolları sıvadı.

‘’Sonuna kadar varım’’ diyen kadın başkan adayı Nilay Ateşoğulları ise çalışmalarına son sürat devam ediyor. Hafta içi düzenlediği basın toplantısında Adana Demirspor’la ilgili düşüncelerini aktaran Ateşoğulları, ulusal televizyonlara da çıkarak projelerini anlatıyor.

Eski başkanlardan Mehmet Gökoğlu ise liste hazırlama çalışmalarını sürdürürken, ‘’adaylıktan çekildi’’ şeklinde sosyal medyada yer alan haberleri yalanladı. Gökoğlu’nun adaylığıyla ilgili bugün bir açıklama yapması bekleniyor.