Kozan Belediyesi, araç filosunu artırıyor

Yeni büyükşehir yasası ile hizmet alanı genişleyen Kozan Belediyesi, araç filosuna kattığı yeni araçlarla hizmet ağını genişletiyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından satın alınan 2 adet JCB marka iş makinesi ve 3 adet Mitsubishi marka arazi tipi pikabın hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Göreve geldikleri günden bu yana hiç araç satın almadıklarını, önceki dönemlerde hurdalıkta çürümeye terk edilen 3 iş makinesinin bakımını yaptırarak işlevsel hale getirdiklerini ve israfın önüne geçtiklerini hatırlatan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, modern ve çağdaş şehircilik anlayışı ile ilçeye hizmet ettiklerini bu anlamda daha modern ve fonksiyonel araçlara ihtiyaç duyduklarını söyledi. Yeni alınan araçların yaklaşık 750 bin TL’ye mal edildiğini belirten Başkan Öztürk, “Yürürlükte büyükşehir yasası gereği hizmet alanımız Kayseri il sınırına kadar genişledi. Bu nedenle ilçemiz merkezinde ve kırsal mahallelerimize hizmet akışının daha kaliteli ve daha hızlı ilerlemesine katkı sağlayacak araçlarımızın sayısını arttırıyoruz. Amacımız kaliteli hizmet ile daha güzel bir Kozan oluşturmak. İhtiyaç duyulması halinde yeni iş makineleri de alacağız. Araçlarımız Kozanımıza hayırlı olsun” dedi.