Kozan'da Zeydan Karalar'a sevgi seli

Millet İttifakı'nın İYİ Partili Kozan Belediye Başkanı ve Adayı Musa Öztürk'ün seçim bürosu açılışına katılan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, binlerce kişinin sevgi gösterileri karşısında 'Kozan'I hizmete doyuracağız' dedi

KARALAR, “KOZAN’IN TARİHİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ” 

SU FİYATLARINI YÜZDE OTUZ DÜŞÜRECEĞİZ

İFTİRA VE YALAN ADANALI MERT İNSANA YAKIŞMAZ 

Karalar; “ASKİ´yi HDP´ye teslim edecek?” sözlerine de cevap verdi. “Bizim hiç kimseye verecek hiçbir yerimiz, hiçbir birimimiz yoktur. İftira ve yalan Adanalı mert insana yakışmaz” dedi. 

Karalar, “Adana´yı dünyanın merkezi, Kozan´ı da Çukurova´nın merkezi yapacağız” dedi. Kozan´da; yol, su, altyapı ile ilgili bütün sorunları Belediye Başkanı seçildikten kısa bir süre sonra çözeceğini ve Kozanlı´ya hizmet yapmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Millet İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk de, “Yaptığımız oldu yapamadığımız oldu. Yapamadığımızdan dolayı hepinizden dolayı özür diliyorum. Hatayı kabul etmek bir erdemliliktir. Ömrümün kırk yılını Çukurova’ya hizmet etmeye adadım. Burada bilen arkadaşlar var bilmeyenler var. Bir günden bir güne Musa Öztürk demedim. Benim Çukurovalım, Benim Adanalım, Benim Kozanlım dedim. Dünde dedim, bugünde dedim, yarında diyeceğim. Biliyorum yaş kemalini buldu. Bana senin hiç mi emekliliğin yok? diyebilirsiniz. Var, onun için iyi bir ekip hazırlıyorum, sizler bizim yanımızda olduğunuz sürece belimiz yere mi gelir. Bu can bu Kozan’a her zaman feda olsun.” Dedi.

Beni bilenler bilir benim şiarım halka hizmet, Hakka hizmettir şeklinde konuşmasını sürdüren Başkan Öztürk, “Yaptıklarımız var yapamadıklarımız var. Onun için de yanlış anlamayın. Geçen dönem biraz hazırlıklı gelmedik.  Bazı arkadaşlar canları sağolsun, Allah ıslah etsin, bizi oldu bittiye getirdi. Onun için sütten ağzımız yandığı için üfleyerek içiyoruz. O ayrı bir hikaye ama şimdi gerek CHP’den gerek İYİ Parti’den, gerekse AK Parti’den, MHP’den, eski Anap, eski Doğru Yol’dan arkadaşlarla geleceğin Kozan’ını birlikte dizayn edeceğiz. Bunlar bundan sonra ne yapacak. Kozan’ı nakış gibi işleyecekler. Tek başına işlenir mi yok büyükşehir var. Allah var ben büyükşehirden çok çektim, ben Merhum Özal’ın talebesiyim.  Kavga etmedim ama burnumdan getirdiler.” diye konuştu.