Kültür Evleri'nde Öğretmenler Günü kutlaması

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Kültür Evlerin de eğitim veren öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenlere Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı ile birlikte gül ve kitap dağıtan Başkan Çelikcan öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirtti.

Törende bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan öğretmenlerle birlikte olmaktan çok memnun olduğunu belirtti. Kültür Evleri'ni öğretmenler sayesinde daha işlevsel hale getirdiklerini belirten Başkan Çelikcan ' Yüreğir de 11 adet Kültür Evimizi yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Öğretmenlerimiz sayesinde bir çok güzel projeleri halkımızın hizmetine sunduk. Bu projelerden 2 tanesi 2 ayrı bakanlık tarafından ayrı ayrı ödül kazandı. Bu projelere biz öğretmenlerimizle gerçekleştirdik. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Yaptığımız bu çalışmaların diğer bölgelere örnek olacaktır. Onlarda bu hizmetlerden faydalanmak isteyeceklerdir. Ben öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü tekrar kutluyorum.' şeklinde konuştu.

 

Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı toplumun temelini öğretmenlerin oluşturduğunu belirterek öğretmenlerin toplumsal saygınlığının artırılması gerektiğini belirterek ' Topluma yön veren ve şekillendiren öğretmenlerimizdir. Belediyemizin yürüttüğü Kültür Evleri projesi ilçemiz için çok önemlidir. İlçemizde yürüttüğü projelerler bir çok insanın meslek sahibi olmasını sağlamaktadır. Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Çelikcan'a bu başarılı ve önemli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Eğitimin bilincinde olan bir arkadaşımız. Bizim bütün hedefimiz ilçemizde yaşayan insanları Adana'mıza ülkemize birer örnek fertler olarak yetiştirmeye çalışmaktır. 'Ben bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.' dedi