Laser Tag Oyunu İstanbul

Laser Tag oyunu 80'li yıllar ile beraber ortaya çıkmıştır. Ülkemizde de sıkla yaygınlaşmaya başlamış ve bu konuda çeşitli hizmetler sunan kuruluşlar ortaya çıkmıştır.

Laser Tag oyunu 80’li yıllar ile beraber ortaya çıkmıştır. Ülkemizde de sıkla yaygınlaşmaya başlamış ve bu konuda çeşitli hizmetler sunan kuruluşlar ortaya çıkmıştır. Oyun hücum yeleği, şapka ve oyun kıyafeti gibi aksesuarları içermektedir. Açık havada oynanan ve oyuncuların rahatlıkla hareket halinde olduğu bir imkan sunulmaktadır.

İstanbul’da bu oyun için kaynak arayışı olan kullanıcılar birçok hizmetlerden faydalanmak istemektedir. Bu hizmetlerin başında oyun aksesuarlarının kalitesi ve oyunun mekanı gelmektedir.

Oyun içerisinde Laser Tag Phaser adı verilen olmazsa olmaz bir ekipman oyuncular için büyük önem teşkil etmektedir. Bu ekipman sinyal alıcı ve verici olarak oyun içerisinde çeşitli rollere sahip olmaktadır.

Laser Tag Fiyat

Laser Tag oyunu için günümüzde rezervasyon yaptırmak için internetten aramalar gerçekleştiren kullanıcılar bulunuyor. Bu kullanıcılara yönelik hizmet vermekte olan EVO Sports ile kolaylıklar randevu alabilir ve arkadaşlarınızla eğlencenin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Bütün bu aktiviteler ile ilgili randevular, sorular ve rehber hizmetler için https://www.evosports.com/aktiviteler/lasertag/ adresini detaylı olarak inceleyebilirsiniz.