Lezzet Festivali start verdi

Bu yıl 5'incisi düzenlenen ve 'Coğrafya Lezzettir' teması ile adlandırılan 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivalinin startı Belemedik'teki kahvaltı ile verildi.

 

 

Adana Valiliğinin ev sahipliğinde bu yıl Coğrafya Lezzettir temasıyla beşincisi organize edilen “Uluslararası Adana Lezzet Festivali” bugün Merkez Park’ta başlıyor. Festival kapsamında ünlü oyuncular, gurmeler ve aşçılar özel bir tren ile kahvaltı yapmak üzere Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Belemedik Tabiat Parkına götürdü.

Pozantı Kaymakamı Hüseyin Aydın, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Jandarma Komutan Vekili Arkan Yıldırım’ın karşıladığı misafirler, sonbaharın başkenti Belemedik'teki çınar ağaçları altına kurulan kahvaltı masasının görselliğine ise daha masaya oturmadan bakışlarıyla adeta tam not verdiler.

Kahvaltı programına Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ergül Halisçelik, Adana İl Kültür Turizm Anıtlar Müdürü Betül Kiminsu katılırken Adana Lezzet Festivali İletişim Ajansı Sorumlusu Esra Can Sinav ise Belemedik’e gelen sosyal medya fenomenlerine öncülük yaptı.

BELEMEDİK’İN TARİHİ ÖZELLİĞİNİ ANLATTI