Mahkemeyi kazananları ne yapacaksınız?

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin dün başlayan Eylül ayı meclis oturumunda gündem dışı konuşma yapan MHP'li Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Cemal Demirağ, işten çıkarılan ve mahkeme kararı ile işe iade edilenlerin durumlarının ne olacağını Başkan Zeydan Karalar'a meclis kürsüsünden sordu. Lakin Başkan Karalar bu soruya yanıt vermedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin dün başlayan Eylül ayı meclis oturumunda gündem dışı konuşma yapan MHP’li Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Cemal Demirağ, işten çıkarılan ve mahkeme kararı ile işe iade edilenlerin durumlarının ne olacağını Başkan Zeydan Karalar’a meclis kürsüsünden sordu. Lakin Başkan Karalar bu soruya yanıt vermedi.

İŞÇİLER HAVUZDA MI TOPLANACAK?

Meclis Üyesi Demirağ, aldıkları duyumlara göre mahkemeyi kazanıp işe iade edilenlerin bir havuzda toplanarak değerlendirilerek orada performanslarının kayıt altına alınacağını öğrendiklerini belirtip bunun da yanlış olduğunu söyledi. Akıbetleri hakkında bilgi sahibi olmadıklarını ve öğrenmek istediklerini belirten Demirağ, iade edilenlerin çeşitli birimlere dağıtılarak bu kişilerden yararlanılmasını istedi. Başkan Karalar ise soruya karşı yanıtsız kaldı.

GÜNDEM SU KESİNTİSİ

Elektrik kesintilerinin yüzünden ASKİ’nin olumsuz etkilendiğini ve şehir merkezinde yaşanan su kesintilerinin nedeninin elektrik kesintisi olduğunu söyleyen Başkan Zeydan Karalar ilçelerdeki asbest borularını da yenileyerek halkın sağlıksız su içerek kansere yakalanmalarının önüne geçtiklerini söyledi. Tekir Yaylası’nda kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarına da önem verdiklerini belirten Karalar, belediyenin hizmet ürettiğini söyledi.