Mahmut Çelikcan, ''Büyük işler başardık''

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Gazetemize yaklaşan yerel seçimler öncesinde değerlendirmelerde bulunarak yaptıklarını anlattı.

AK Parti’den seçilerek 2 dönemdir Yüreğir Belediye Başkanlığı görevini ifa eden Başkan Mahmut Çelikcan, son 10 yıl içerisinde ilçenin aldığı hizmetlerin toplamının Yüreğir’in kurulduğu günden o tarihe kadar geçen sürede aldığı hizmetlerin toplamından fazla olduğunu belirtti ve bu hizmetlerin altında Ak Parti’nin, Mahmut Çelikcan’ın imzasının olmasından dolayı da ayrıca mutlu olduğunu söyledi.

ADANA İÇİN DÖNÜM NOKTASI

Asıl olanın yapılan hizmetleri o ilçenin halkının takdir etmesi olduğuna inandığını her sözünün başında ifade ederek dikkat çeken Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ‘Ak Belediyecilik örneğini ilçemizde vermeye çalıştık. Bugün Adana’nın her zamankinden daha çok Ak Parti Belediyeciliğine ihtiyacının olduğunu maalesef yaşayarak görüyoruz. Bu sebeple hep söylüyorum. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini mutlaka Ak Partili bir belediye başkanının yönetmesi gerekiyor. İşte o günlere çok yakınız. Allah’ın izniyle 30 Mart seçimleri Adana adına bir dönüm noktası olacaktır’ dedi.

TAKDİR ANKARA’NINDIR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusundaki sorumuza yanıt veren Başkan Mahmut Çelikcan, kendisinin belediye başkanlığı makamında rüştünü ispat eden, halkın takdirini kazanan bir belediye başkanı olduğunu ve bundan sonraki hedefinin de hep dile getirdiği üzere Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamı olduğunu söyledi ve ekledi. ‘Genel merkezimizin değerlendirmesi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin takdirleri artık. Ben bu kente Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet vermek istiyorum’