Mansur Aladağ: "Sarıçam'da kazanan MHP olacaktır"

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) aday adayı sayısı olarak en fazla başvurunun olduğu Sarıçam’dan başkanlık yarışına katılan Mansur Aladağ, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyareti sırasında yaptığı açıklamada ‘Kimse gönüllenmesin. Sarıçam’da MHP seçimi kazanan parti olacaktır. Aday adayları olarak bizler genel başkanımızın açıkladığı aday kim olursa onun etrafında toplanacağız’ dedi.

Sarıçam’da Ak Partili belediye başkanının günü geçiren, ilçesine hizmet üretmekten yoksun bir belediye başkanlığı yaptığına işaret eden Mansur Aladağ, ‘bölge insanı kendisine hizmet eden insanı unutmaz ve ona sahip çıkar. Vefalıdır, kapısı ve gönlü açıktır. MHP’nin Sarıçam’da seçim kazanmama gibi bir derdi yoktur. Aday kim olursa olsun tüm aday adayları olarak açıklanacak olan ismin arkasında durarak partimizin iktidar olması için çalışacağız. Ben projesi ile Sarıçam’a çağ atlatacak bir belediye başkanı olmak için bu göreve talip oldum’ dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip ‘Adana’nın ilçelerinden Sarıçam’ın hizmete susayan bir ilçe olmasını göz ardı etmeksizin tüm aday olacak kardeşlerimizin güzel hizmetler üretmesini bekliyor, umuyoruz. Bizler de bu kenttin gazetecileri olarak bu güzellikleri halkımıza iletmekten mutluoluruz. Tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum’ dedi.