Meclis'te ''Hain tartışması''

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin meclis oturumunda dün hain tartışması yaşandı. 23 Ağustos 2021 tarihine kadar belediye personeli olan ve aynı zamanda Dilberler Sekisi'nde büfe sahibi konumunda bulunan Selçuk Dönmez isimli şahsa ait yerin fazla yerlerinin yıkılmasını gündeme getiren Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar arasında 'hain sensin' tartışması çıktı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin meclis oturumunda dün hain tartışması yaşandı. 23 Ağustos 2021 tarihine kadar belediye personeli olan ve aynı zamanda Dilberler Sekisi’nde büfe sahibi konumunda bulunan Selçuk Dönmez isimli şahsa ait yerin fazla yerlerinin yıkılmasını gündeme getiren Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar arasında ‘hain sensin’ tartışması çıktı.
MECLİSTE GERGİNLİK
Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan, büfenin yıkılmasını gündeme getirip ‘Ecrimisil ödenen yerdeki büfeyi yıkıyorsunuz. Ülkücülere karşı da zulüm yaptınız. İşten çıkardınız. Ben kendi paramla sizin yıktığınız yeri yaptıracağım’ ifadelerini kullanınca Başkan Zeydan Karalar tepki gösterdi. Karalar, söz konusu büfenin 6 m2 olarak kiralanıp 150 m2 yayıldığını, kişinin belediye personeli iken büfe işlettiğini ve iki kardeşinin de belediyede çalıştığını belirtti. Başkan Karalar, ‘Memlekete zulüm yapanlar yayılıp büfe işgali yapanlardır. Ben ülkücülere hain demedim. Mazot çalanlara hain dedim.’ dedi. Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar arasında ‘hain sensin’ ithamları mecliste uzun süre gerginliğe neden oldu.