Mehmetçik Vakfı'na örnek bağış

Tarıma Değer Katanlar Yarışmasında İkinci Kez Birinciliğe Layık Görülen Adana Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeli Dr. Ayla Yıldız, kazandığı 10 bin liralık ödülü Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından,  bulunduğu yöredeki çalışmaları sonucunda farklılık oluşturan tarım yayımcılarının ortaya çıkarılması, bu çalışmalardan herkesin haberdar olması, yararlanması, bu çalışmaların ödüllendirilmesi suretiyle motivasyonun sağlanması, tarımsal yayımın öneminin bir kez daha vurgulanması amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen “Tarıma Değer Katanlar Yarışması” ödül töreni geçtiğimiz günlerde  Ankara’da yapıldı.

 

Törene Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Muhammet Ali Tekin, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Birsen Egün  ve yarışmada Bireysel Çalışmalar Kadın Yayımcılar Kategorisinde birinci seçilen Dr. Ayla Yıldız  katıldı.

 

Törende  bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen Tarıma Değer Katanlar Proje yarışması ödül töreninde Jüri özel ödülü yanında mansiyon ödülleri, birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri sahiplerine takdim edildi. Törende, “Akdeniz Meyve Sineği Yakalama Tekniğinin Uygulanması, Eğitimi, Toplu Mücadelenin Önemi” konulu projesiyle birinciliğe layık görülen Adana Tarım İl Müdürlüğü teknik personeli Dr. Ayla Yıldız, 10.000.-TL’lik ödülünün tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışladığını ifade etti.