Meltem Şahin, ''Adanalı teknolojiye inanıyor''

Vodafone adına bugüne kadar yapılan yatırımları anlatmak ve bundan sonraki yol haritası konusunda bilgi vermek üzere Adana'ya gelen İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Şahin, Adanalılar'ın teknolojiye inandığını söyledi.

Vodafone adına bugüne kadar yapılan yatırımları anlatmak ve bundan sonraki yol haritası konusunda bilgi vermek üzere Adana’ya gelen İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Şahin, Adanalılar’ın teknolojiye inandığını söyledi.

SU SEVİYESİNİ ÖLÇTÜK

Beraberinde Kurumsal İletişim Direktörü Onur Gargılı ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Şahin, 5 yıl içinde Adana’ya 64 milyon liralık yatırım yaptıklarını, 90 şubeleri ile müşterilerine önemli hizmetler vererek kusursuz olmak adına gayret sarf ettiklerini belirtti. Şahin, KOBİ’lere destek verdiklerini ve şirketlerin dijitalleşmesini sağladıklarını söyledi. Osmaniye’de OSB ile iş birliği yaparak su seviyelerinin tespit edildiğini, bu ölçümlerin lazerle yapıldığını ve verimlilik konusunda şirketlere yol gösteren önemli bir çalışma olarak kayıtlara geçtiğini söyledi.

DİJİTAL ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Adana adına özellikle Büyükşehir Belediyesi ile görüşmeler yapılarak projeler sunulduğunu ve bu projelerin olgunlaşması durumunda kamuoyu ile paylaşacaklarını kaydeden Meltem Şahin, araçların içerisine kamera sistemi takılarak hem aracın, hem de yolcuların güvenliğinin sağlanması konusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi.  Vodafone olarak dijital karnelerini çıkarmaya çalıştıkları şirketler konusunda önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Meltem Şahin, her yüz şirketten 59(unun9 saha ekiplerinin bulunduğunu ve müşteri yönlendirme ihtiyacı konusunda da hizmet verir noktaya gelindiğini kalın harflerle belirtti. Vodafone olarak müşterilerden gelen dilek ve şikayetleri önemsediklerini belirten İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin, dijital başarının ekonomiye katkı sunan bir çalışma olmasının da Adana’da faydalarını sahada gördüklerini kaydetti.