MHP Adana'da Devlet Bahçeli seferberliği

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü öncülüğünde MHP Adana Milletvekilleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il ve ilçe teşkilatları, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, Ülkü Ocakları yöneticilerinin katılımıyla, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 1071 hizmetinin toplu açılış ve temel atma töreninin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ise konuşmalarında gerek ilçe belediyelerinin gerekse Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini desteklediklerini, 5 Ocak için il ve ilçe teşkilatları olarak var güçleriyle çalışacaklarını dile getirdi. MYK Üyesi, Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise konuşmalarında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Adana’ya gelişinin parti üzerinde olumsuz yorum yapanların gözlerindeki kirişi kıracağını söyleyerek “Milliyetçi Hareket Partisi her zaman vardır ve var olmaya devam edecektir” dedi.
Program sonunda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaretini içeren videosu yayınladı.