MHP Adana’dan Şehitler için mevlit!

MHP Adana İl Başkanlığı, Çanakkale Şehitleri için mevlit programı düzenledi, Şehitlerin ruhu dualarla şad edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı, Çanakkale Şehitleri için mevlit okuttu.

‘KANIN TEVHİDİ KURTARDIĞI’ ZAFER

Yüz binlerce Şehidin verildiği, kardeşlik bağının çelikten örüldüğü, vatan aşkının ‘kırmızı’ ile yazıldığı, ‘Kanın tevhidi kurtardığı’, Anadolu’nun Türklere ebedileştirildiği, Batının hesaplarını bozan, Dünyanın seyrini değiştiren Çanakkale Zaferi’nin 101’nin yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle MHP Adana İl Başkanlığı mevlit programı düzenledi.

KURAN TİLAVETİ YAPILDI

İl Başkanı Yusuf Baş’ın ev sahipliğinde il başkanlık binasında icra edilen mevlide, ilçe başkanları, il divan heyeti, il yönetimi, il kadın kolları yönetimi ve misafirler katıldı. Okunan Kuran tilaveti ve yapılan dualarla, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümüne atfen özelde 300 bine yakın Çanakkale Şehidi, genelde ise vatan, millet, din ve devlet yolunda can veren bütün Yiğitlerin ruhu şad edildi.

YUSUF BAŞ’IN MESAJI…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş “Tarihin akışını değiştiren zaferin yıl dönümünü milletçe hep birlikte idrak ediyoruz. Bu vesileyle Şehitliklerimizi ziyaret ettik, ardından Şehitlerimizin ailelerine giderek onların acılarına ortak olmanın gayretini verdik. Bugün de yine Şehitlerimize dua etmek için toplandık. Katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yüce milletimiz, inşallah bir daha böylesi ağır imtihanlardan geçmez, inşallah bu millet yeni destanlar yazmaya mecbur kalmaz.” dedi.