MHP Adana'nın hedefi: Büyükşehir artı 15 ilçe

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Sertan Duran, Adana'da Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 15 ilçe belediyesini kazanma, 3 milletvekilinden daha fazlasını Meclis'e gönderme hedefinde olduklarını söyledi.

MHP ŞEHİTLER KERVANININ ESERİ

“Milliyetçi Hareket Partisi günübirlik siyaset için kurulmuş bir parti değildir. MHP 5 bin yıllık geleneğin son öğüdü, 48 yıllık bir emeğin ürünüdür. Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı Türk milliyetçiliği bayrağını Başbuğ Alparslan Türkeş’le dalgalandıran, bugün aynı emaneti Devlet Bahçeli ile yaşatan, o bayrak uğruna Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Çakıroğlu’na kadar 5 bin yiğidini toprağa vermiş şehitler kervanının eseridir. Yani ülküleri ve inançları olan bir harekettir.”

Duran, şöyle devam etti:

MUHARREM VARLI: TEK SES TEK YUMRUK OLACAĞIZ

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, aynı hedefe ilişkin konuşmasında “Seçim dönemine girdiğimizde teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle, gençlerimizle, kadınlarımızla, üç hilale gönül vermiş vatandaşlarımızla, tek bir ses, tek bir yumruk olacağız ve Büyükşehir Belediyesi’ni de 15 ilçeyi de kazanacağız inşallah.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı hedefine de vurgu yapan Varlı “Yerel seçimlerde elde edeceğimiz başarıların ardından elbette cumhurbaşkanlığı seçimi için mücadele içinde olacağız. Biz el ele verirsek, birbirimize sarılırsak bizi kimse yıkamaz. Muhakkak ki birliğimizi, varlığımızı devam ettireceğiz ve bu ülkeyi biz yöneteceğiz.” şeklinde konuştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 2014 seçimindeki başarıyı kıskanan bazı çevrelerin “Algı üretme çabasına” dikkat çekerek, şu tespiti paylaştı:

HALKIMIZ BİZİ SEVİYOR

SEYFETTİN YILMAZ: BELEDİYELERİMİZ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR