MHP aday adayı Uğur Kızıl’a sanayici desteği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan aday adayı Mustafa Uğur Kızıl’a gösterilen sevgi gösterileri giderek artarken, vatandaş kendisini ‘Seyhan adayımız kesinlikle Kızıl” olmalı şeklinde destek veriyor.

Adana'da partili-partisiz en geniş halk desteğine sahip olan, tüm parti temsilcilerinin büyük destek verdiği Seyhan Belediye Başkan a. Adayı Mustafa Uğur Kızıl coşkusu her yerde devam ediyor.

MHP Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl, 2014 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında, Adana Modern  Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Adana’nın en büyük ilçesi olan Seyhan’ın viraneyi andırdığını ifade eden Uğur Kızıl göreve hazır olduklarını belirterek, “Biz bu göreve hazırız, çünkü biz sorunları da çözümünü de biliyoruz” dedi.

Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını belirten Adana Modern Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Çimen, “Bizleri ziyaret ederek onurlandıran Başkan a.Adayı Uğur Kızıl’a tüm esnafımız adına teşekkür ediyoruz. Sanayimizin çeşitli sorunları var ama ne yazık ki ilgilenen yok. Tek dileğimiz bu sorunlarımızın acilen giderilmesidir. Kendilerine bu zorlu yolda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

SEYHAN İÇİN VARIZ

Ziyareti sırasında sanayi esnafı tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde güler yüz ile karşılanan A. Adayı Mustafa Uğur Kızıl sanayi esnafının yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştı. Esnafın sorunlarını dinleyip, çalışmaları ile ilgili bilgi alan Kızıl, ‘’ Bugün Adana Modern Sanayi Sitesi, şehir ekonomisinin en önemli dişlilerindendir. Sanayi esnafının sorunlarını yakından takip ediyorum. Allah kısmet eder de Seyhan Belediye Başkanı olursam Adana Modern  Sanayi Sitesi’ni  Avrupa standartlarına ulaşmış, modern, kimlikli, kısaca Seyhan’a, Adana’ya yakışır hale gelecektir. Biz Seyhan için hazırız’’ dedi.

İNSAN İÇİN HİZMET

Seyhan  için hazırladığı projeleri anlatan Kızıl, Adana Modern Sanayi Sitesi  ile ilgili olan projelerini de esnaf ile paylaştı. Uğur Kızıl konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “İlçe’nin konusunda bilgi ve deneyimli  insanlarıyla oluşturulacak bir heyetle, sanayi esnaflarıyla tek tek görüşülerek, yeni sanayi projesi hakkında ortak görüş sağlandıktan sonra, sanayi esnafına hiçbir külfet getirmeden sanayimiz yeni yerinde hizmetlerini aksatmadan devam edecektir. Kimsenin malına ortak değiliz. İşadamları ve sanayiciler gibi hakiki alın teri döken işadamlarının yanındayız. Altyapının daha sağlıklı olmasını istiyoruz. Belediyecilik anlayışımızda kesinlikle rant yoktur. Üretken belediyecilik anlayışı ile hizmete talibiz. İnsana hizmet için geliyorum.”

 

İŞ VAR ELEMAN YOK

Sanayinin yolunu dahi bilmeyen belediye başkanlarının olduğunu ve ekonomiye katkı sağlayan yatırımcılar olarak sürekli unutulduklarını belirten Adana Modern Sanayi Başkanı Ramazan Çimen, “Sitemize asfaltı zorla yaptırdık. Neden belediyeler bu kadar duyarsız davranıyor. Bizler dürüst yatırımcılar ve esnaflar olarak memleketimize vergi veriyor, istihdam sağlıyoruz. İş var eleman yok. Sürekli olarak geriye giden Adana’nın canlanmasının tek çözüm sanayidir. Bu nedenle sanayicilerimize daha fazla sahip çıkarak, destek olunması gerekiyor. Burası ekonomiyi ayakta tutan yerlerdendir. Öncelikle para getiren yerlere bakmak gerekiyor. Artık vaatler vererek bizlerin sorunları ile ilgilenmeyen bir belediyecilik anlayışını kesinlikle istemiyoruz” diye konuştu.


Ziyaretinden ve kendilerine anlattığı projelerden memnun olan Sanayi Esnafı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl’a bu süreçte başarılar dileyerek Allah yar ve yardımcınız olsun dualarında bulundular.