MHP aday adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı tarafından, 24 Haziran 2018'de yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleriyle ilgili genişletilmiş istişare toplantısı, muhteşem bir buluşma ve kucaklaşmaya sahne oldu.

Program; şehitlere saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kuran tilaveti ile başlarken, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu özetleyen Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin bugünleri işaret eden feraset ve basirete dayalı tespitlerinin de yer aldığı 15 dakikalık görsel sunum büyük ilgi gördü.

Açılış konuşmasını MHP Adana Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Erdoğan yaptı. Adana’da yapılan ve yapılacak olan yoğun çalışmaları anlatan Erdoğan, “MHP’nin mecliste en güçlü şekilde temsili için var gücümüzle çalışacağız. Bizim başımızı öne eğecek hiçbir şeyimiz yok. Delikanlı bir siyaset yapacağız. Masanın önünde de arkasında da aynı şeyi söyleyen Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bizim başımızı hep dik gezdirdi. Biz de O’nu Adana’da mahcup etmeyeceğiz. Kapı kapı, ev ev gezeceğiz. Cumhur ittifakı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığını kazandıracağız, Mecliste yerimizi alacağız, milletimize görevimizi yerine getireceğiz. Korkanlardan, sinenlerden, pusanlardan olmayacağız.’’ mesajı verdi.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, seçimlerine önemine değindi. Avcı “Bu vatanı kanlarıyla, canlarıyla vatan yapan ecdadın evlatları olarak, bir iftar sonrası Allah’a, Kuran’a, Peygamber’e hakaret eden yobazlar tarafından katledilen Ruhi Kıçılkıran’lara, ciğerlerine hava basılarak, öğrenci yurdundan aşağı atılarak şehit edilen Dursun Önkuzu’lara, kahpe kurşunlarla, hain tuzaklarla toprağa düşen 5 bin Ülkücü Şehidimize, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e, milli bekamızın mimarı yol başçımız, liderimiz Devlet Bahçeli’ye ve yüce Türk Milletine Adana’dan ses veriyor, söz veriyor ve haykırıyoruz; Devlet gülecek, millet yaşayacak, başaracağız, başaracağız.” şeklinde konuştu.

SÖZLÜ: TÜRKİYE YENİDEN BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİ VERMEDİYSE BUNU LİDERİMİZE BORÇLUDUR

SÖZLÜ: 24 HAZİRAN’DA ADAYIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR

MYK ÜYESİ UĞUR ÖZTÜRK

MİLLETVEKİLİ MUHARREM VARLI

MİLLETVEKİLİ SEYFETTİN YILMAZ

Siyasi konuşmaların ardından protokol üyeleri ve aday adaylığı müracaatında bulunan isimler basına toplu fotoğraf verdiler.