MHP Çukurova'da 'Sertan Duran'la devam' dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Başkanlığı 12. Olağan Kongresi, birlik ve beraberliğin perçinlendiği bir buluşmaya ve kucaklaşmaya sahne oldu. Kongredeki seçimde, mevcut İlçe Başkanı Sertan Duran'ın çıkardığı liste oylandı.

SEYFETTİN YILMAZ, DİVAN BAŞKANI

BAŞ: ALLAH, CAMİAMIZIN BİRLİĞİNİ DAİM EYLESİN

MUHARREM VARLI’DAN ‘TEK LİSTE’ VURGUSU

TÜRKEŞ, ÇİLLER’E DESTEK VERMİŞTİ

“Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş, 1993’te Tansu Çiller hükümetine 13 milletvekiliyle destek verdiğinde de şimdiki gibi yaygara koparanlar oldu. O zaman MHP’nin güçlü desteği ve önerileriyle terör örgütünün beli kırılmıştı. Bugün de Devlet Bahçeli liderliğindeki MHP aynı şeyi yapıyor. Farklı bir şey yok. Klavye kahramanlığı yaparak, ölçüsüzce yazıp çizmenin, çamur atmanın manası yok. Teşkilatımızın istikameti 48 yıl önce ne ise, bugün de liderimizin, teşkilatımızın, bizlerin istikameti aynı. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Yeniden aday olan MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran da, “Yeni dönemde de bütün teşkilatımız et ile tırnak misali, daha sıkı kenetlenerek inandığı davayı şuurlu bir şekilde sonsuza kadar yaşayacak ve savunacaktır. Hiçbir vatandaşımızı kaybetme lüksümüz yoktur. Bu yuvanın her mensubu gözbebeğimizdir. Millet iradesine olan saygısını ve demokrasiye olan inancını her zaman dile getiren Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin dün olduğu gibi bugün ve yarın da emrinde olacağız.” dedi.