MHP Çukurova’dan Kermes

MHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nın Barajyolu 6.5 Durak yanında Gençlik Parkı’nda düzenlediği kermes yoğun ilgi görüyor.

MHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nın günlerdir hazırlığını yaptığı kermes, Barajyolu üzerinde Duygu Kafe yanında Gençlik Parkı’nda açıldı. Açılışın ilk gününde vatandaşların yoğun ilgisini çeken ve MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran’ın ev sahipliğinde düzenlenen kermesin açılışında MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş da hazır bulundu.

İL BAŞKANI BAŞ ‘BAZLAMA’ PİŞİRDİ

Duran’la birlikte stantları gezen Yusuf Baş; tulukta ‘ayran’ yapmayı, saçta ‘bazlama’ pişirmeyi denedi. Kıl çadırda ‘Yörük sofrası’na oturan Baş ve protokol üyeleri, kermesi gezmekten büyük keyif aldılar.

ELLERİNİZE YÜREKLERİNİZE SAĞLIK

MHP İl Başkan Yusuf Baş, “Seçkin bir ortamda, nezih ve çok çeşitli ürünlerin yer aldığı bu kermesin düzenlenmesinden dolayı ilçe teşkilatımızı kutluyorum. Dayanışma ve kaynaşmayı destekleyen bu tür faaliyetleri her zaman destekliyoruz. Ellerinize ve yüreklerinize sağlık” dedi.

İLÇE BAŞKANI DURAN, İLGİDEN MEMNUN

MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran, “Kadın Kollarımızın değerli yöneticilerinin emekleriyle gerçekleştirdiğimiz bu kermesle halkımızla daha çok bir arada olmayı arzu ettik. Yoğun ilgi, bizleri çok memnun ediyor. Kermese destek veren, ilgi gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

PAZAR GÜNÜ AKŞAMINA KADAR AÇIK

Gıda, içecek, çocuk ve büyük giyimi, tekstil, kozmetik gibi değişik ürünlerin yer aldığı kermes 20 Aralık 2015 Pazar günü akşamına kadar açık kalacak.