MHP'de kılıçlar çekildi

Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ile Belediye Başkanı Musa Öztürk arasındaki soğuk savaş gün yüzüne çıktı.

Kozan MHP İlçe Başkanı Nihat Atlı ile Belediye Başkanı Musa Öztürk arasında uzun süredir esen soğuk savaş nihayet belirgin bir vaziyette ortaya çıktı ve İlçe Başkanı Nihat Atlı verdiği bir röportajda Başkan Musa Öztürk’ün kendisinin yeniden belediye başkanlığına aday olabileceğini ancak aday gösterilmesinin zor olduğunu söyledi. ATLI:

ADAY OLABİLİRİM

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Kozan’a yönelik hizmetlerini takdir eden ve bundan övgüyle bahseden Kozan MHP İlçe Başkanı Nihat Atlı, ilçe belediyesinin hizmetlerinin yetersiz olmasının da tartışılmasının doğal olduğunu belirterek üstü kapalı bir şekilde Başkan Musa Öztürk’e göndermelerde bulundu. Bir yerel televizyona mülakat veren İlçe Başkanı Nihat Atlı, belediye başkanlığına aday olup olmadığı sorulduğunda ‘aday olmak için şartlarımız tutuyor. Gün gelir istişare yaparız ve aday olmamız gerekiyor ise oluruz’ dedi.

RESTLEŞME AK PARTİ’YE YARIYOR

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün yeniden aday olup olmayacağı yönündeki kanaati sorulan Nihat Atlı, ‘Kendisi aday olabilir. Ancak aday gösterilir mi? Orası tartışılır. Son yaşanan olaylardan sonra biraz zor gözüküyor’ diyerek de Musa Öztürk’ün yeniden aday olmasını beklemediği yönünde bir tabloyu ortaya koydu. Kozan’da MHP’li ilçe başkanı ile belediye başkanı arasındaki bu diyalog en fazla partilileri üzdü. Kozanlıların ‘MHP’liler birbirini eleştirmeye başladı. Bu da Ak Parti’ye yarıyor. Bu gidişat hiç de iyi değil’ şeklinde yorumlamalarına neden oldu.