MHP’den CHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP’nin Büyük Önder Atatürk’ün partisi olmasının yanı sıra, çok partili sistemin önünü açan ve Türk siyasi hayatının en önemli partilerin biri olduğunu belirten MHP İl Başkanı Baş, MHP ile CHP’nin memleketin birlik-beraberliği ve huzuru ile cumhuriyetin kazanımlarının korunması gibi ortak noktalarda örtüşen siyasi anlayışlara sahip partiler olduğunu  kaydetti.

“İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”

Türkiye’nin 13 yıldır AKP iktidarı tarafından kötü bir anlayışla yönetildiğini vurgulayan Baş, “Gerek parlamentoda, gerek yerelde ortak hareket etmemiz konularda işbirliğine hazırız” dedi.

“ÜLKE KORKU İMPARATORLUĞUNA DÖNÜŞTܔ

Ziyaretlerinden dolayı MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve yönetimine teşekkür eden CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut da AKP iktidarının uygulamalarıyla 13 yıldır ülkeyi adeta korku imparatorluğuna dönüştürdüğünü söyledi. Terör nedeniyle ülkenin kan gölüne döndüğünü ve şehit verilmeyen neredeyse bir günün bile olmadığını ifade eden Barut, Adana’nın da en çok şehit veren illerin başında geldiğini anımsattı.

“ADANA ARTIK ŞEHİTLERİYLE ANILIYOR”

Barut, “Adana artık şehitleriyle anılır hale geldi. İşbaşındaki iktidar bunlara çözüm üreteceğine, cumhurbaşkanının doğum gününün nasıl kutlanacağıyla uğraşıyor. Ölenlerin, akan kanın çok da umurlarında olmadığı görülüyor. Elzem bir şekilde iktidarın değişmesi gerekiyor” diye konuştu.

“ADANA’NIN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ VE TERÖRE DUR DEMEK İÇİN İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkenin önemli siyasi partilerinden biri olduğunu dile getiren Barut, “Adana’da gerek Adana’mızın sorunların çözümü gerekse de ülkedeki terör olaylarına dur deme noktasında her zaman birlikte çalışmaya hazırız” şeklinde konuştu.