MHP’li Bayram muhtarlarla buluştu

MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram Yüreğirli mahalle muhtarlarıyla yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

MHP Yüreğir Belediye Başkan adayı olan Yücel Bayram seçim çalışmalarına değişik toplum kesimlerinin ziyaretler ve seri toplantılarla yüksek bir tempoda devam ediyor.

40 yıldır Yüreğir ilçesinde esnaflık yapan ATO ve ÇUFAŞ Yönetim Kurulu Üyesi olan Yücel Bayram, adaylığı kesinleştikten sonra çalışmalarına hız verdi.

Yüreğirli muhtarlarla iki aşamalı bir toplantı yapan Bayram, ilçenin kentsel ve sosyal sıkıntıları hakkında muhtarlardan ayrıntılı bilgi alarak çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Yüreğir deki mahalle muhtarlarının büyük oranda iştirak ettiği toplantıda konuşan MHP Adayı Yücel Bayram, “ Muhtarlarımız, mahallelerimizin sorunlarını bizzat yaşayıp çözümü noktasında en yoğun mücadeleyi veren ve vatandaşa en yakın seçilmişlerdir. Mahallelerimizin sorunlarını ve bu sorunların çözümü noktasındaki arayışlarımızı muhtarlarımızla beraber yürüteceğiz. Yüreğir’in çağdaş geleceğini kurmak adına hazırladığımız projeleri muhtarlarımızın desteğiyle uygulanabilir hale getireceğiz. İlçemizin makus talihini yenmesi için mutlak gereklilik olan tüm Adana’ya hitap edecek cazibe merkezleri oluşturmaya kararlıyız. Bu konuda Yüreğir’in tüm sosyal ve ekonomik dinamiklerini harekete geçirmek adına yaptığımız planlamanın, ilçe sakinleri tarafından tam destek bulacağına yürekten inanıyorum”. Dedi.

Düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlarından kendi mahallelerinin ve ilçenin genel sorunları hakkında bilgi alan Yücel Bayram, “Yüreğir ilçemizin birikmiş sorunları bir çırpıda çözülecek gibi değil ama imkânsız da değil. Sadece kente hizmeti düşünen bir yönetim anlayışını Yüreğir Belediyesinde egemen kıldıktan sonra, bu ulvi zihniyetin ilçemize ne tür devasa hizmetler getireceğine hep beraber şahit olacağız. Benim inancım ve iddiam şudur ki hizmet odaklı bir beraberliği tesis ettiğimiz gün, çözümün temelini atmış olacağız. Yılların ihmaline uğramış birikmiş dertlerle boğuşan Yüreğir umulmadık bir hızla gelişmeye başlayacaktır. Bütün hedefim ve idealim Yüreğir’de tarihe geçecek hizmetler üretmektir.” Şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan muhtarlar arasında söz alanlar, mahallenin sorunları hakkında kısa bilgiler verdiler ve MHP adayı Yücel Bayram’a teşekkür ederek çıkmış olduğu bu yolda başarı dileklerini ilettiler