MHP'li Meclis Üyesi Demirdağ'dan Karalar'a sert tepki

MHP'nin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Divan Katibi Cemal Demirdağ, işçi çıkışlarına devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a tepki göstererek, '' Bayram öncesi işten atmak insani değil'' dedi.

MHP’nin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Divan Katibi Cemal Demirdağ, işçi çıkışlarına devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a tepki göstererek, ‘’ Bayram öncesi işten atmak insani değil’’ dedi.

Demirdağ, Çukurova Barış Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Başkan Karalar’ın bayram öncesi bir gece yarısı yapacağını yaptığını söyledi. ‘’Seçim meydanlarında işçi haklarından bahsedenler, bir tane işçi işinden olmayacak diyenlere ne oldu’’ diye soran Demirdağ, şunları kaydetti:‘’Sözler ve eylemler tutmadı. Tek terdi evine ekmek götürmek, çocuğuna harçlık vermek için emek sarf eden işçi kardeşlerimizi bir gece ansızın sms ile işten atmak ne vijdani ne insani ne de siyaseten yakışmadı.Maaş verme, tüm şehri, dağları taşları yaptığın işlerin reklamları ile donat. Sonrada ‘’para yok’’ diyerek işçilere kapıyı göster. İşte bu olmadı.Tüm ülkücü ve işten çıkartılan kardeşlerimizin yanındayız. Haklarının sonuna kadar takipçisi olacağız.’’