MHP'nin kadın aday adayları ÇGC'yi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliğinin kadın aday adayları, Çukurova Gazeteciler Cemiyetini (ÇGC) ziyaret ederek göreve hazır olduklarını söyledi.

Seyhan Belediyesi Başkan Aday adayı Hatice Nazlı Yakıcı,  MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Gül Emrahoğlu,  Meclis üyesi aday adayları Manzume Uğurluel, Ayşe Tolay, Berna Batman,  Zekiye Düşkün, Melahat Ongun ve Av. Derya Söyler Göksuçukur ÇGC’yi ziyaretlerinde Başkan Cafer Esendemir’e çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Ülkenin bulunduğu durumdan kurtulmasında yurdunu seven tüm kadınlara görev düştüğünü belirten Seyhan Belediyesi Başkan aday adayı  Hatice Nazlı Yakıcı, ‘’Ülkücü kadınlar olarak bu seçimlere büyük önem veriyoruz. Bu seçimden MHP’nin en başarılı parti olarak çıkması için çaba sarf ediyoruz..  Ev hanımlarımızın da bu süreçte üzerlerine sorumluluk alarak bu yarışta bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz’’ dedi.

Yerel seçimlerde vatandaşlarımızın İktidarın yanlış politikalarına dur diyeceğini ifade eden Yakıcı, sadece Adana değil bölgedeki tüm illerde ekonominin bozulduğunu, birçok evde tencere kaynamaz duruma gelindiğini sözlerine ekledi.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu da, önümüzdeki yerel seçimlerde kadın aday adaylarının partilerde en iyi şekilde değerlendirilmelerini beklediklerini ifade ederek, ‘’seçimlerin kaderini  kadın oyları belirlerken, listelerde arzu edildiği kadar yer alınamıyor. Bu yerel seçimlerde kadın aday adaylarımızın hak ettikleri şekilde değerlendirilmelerini istiyoruz’’ dedi.