MHP Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı, ÇGC’yi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam Belediye Başkan aday adayı Sinan Gül, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ile bir süre görüşen Sinan Gül, Sarıçam’ın hizmet noktasında Adana’nın en şanssız yerleşim yerleri arasında yeraldığına dikkat çekti.

Mevcut Başkan Ahmet Zenbilci döneminde de Sarıçam’ın imarcılık açıdan talihsiz bir süreç yaşadığını söyleyen MHP Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Gül, “Bu nedenle imarcılık açısından işimizbir hayli zor. Çünkü Sarıçam imar edilmeyi, imar için de mimarını bekliyor. Bu mimar da benim. Sinan Gül olarak Sarıçam’ın makus talihini yenmesi, çağdaş ve mimari açıdan daha da gelişmesi için bu zor göreve talibim. Partim beni aday gösterir ve Sarıçamlılar da bana bu görevi layık görürse, sorunların çözümü noktasında elimden geleni yapacağım. Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüp, Sarıçam’ı kentimizin en gözde yerleşim alanlarından biri yapmaya gayret edeceğim” dedi.

Sinan Gül, MHP’nin Sarıçam’da kendisini aday göstermesi halinde, AK Partili rakibine tarihi bir fark atacağını öne sürdü.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her adaya ve her siyasi partiye eşit mesafede durduklarını, bu kente hizmet edecek herkese basın meslek ilkeleri çerçevesinde destek olacaklarını dile getirdi ve Sinan Gül’e adaylık sürecinde başarılar diledi. Demokrasinin gereği olarak 2014 Mart’ında sandık başına gidecek olan Adanalılar’ın özgür iradelerini sandığa yansıtarak, kendilerine hizmet edecek kadroları işbaşına getireceğini söyleyen Esendemir, seçimlerin Türk milletine hayırlar getirmesini temenni etti.