MHP Seyhan Aday Adayı Uğur Kızıl'a Aksoy'lardan destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uğur Kızıl son olarak Şanlıurfa eşrafından Adana’nın önde gelen Ailelerinden Aksoy Ailesi’ni ziyaret etti. Aksoy ailesi Kızıl'a destek verdi.

Mahalle mahalle gezen Kızıl, son olarak da nakliyecilerle buluştu, onların derdini dinledi. Kızıl, daha sonra Şanlıurfa eşrafından Adana’nın önde gelen Ailelerinden Aksoy Ailesi’ni ziyaret etti.

SORUNLARI DİNLEDİ

Petrol istasyonlarının yanı sıra, çiftçilik ve otelcilik sektöründe önemli bir yere sahip bulunan Aksoy A.Ş yetkilileri Aksoy Ailesi’ne ait Abidinpaşa Caddesi’nde yer alan Aksoy Oteli’ni ziyaret eden Uğur Kızıl, sorunları dinlerken, plan ve projelerini paylaştı.

Yıllar önce Adana Demirspor’da Genel Kaptanlık görevinde bulunduğunu hatırlatan Kızıl, mavi-lacivertlilerde kendisi gibi geçmişte görev yapan Mehmet Aksoy ve Genel Kurul Üyesi Nadir Aksoy ile spor sohbeti yaptı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Adana’nın en eski otellerinden Aksoy Oteli’ni ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi  Seyhan Belediye Başkan a.Adayı Mustafa Uğur Kızıl’a Abidinpaşa Caddesi’nde bulunan esnaf büyük ilgi gösterirken, kendisi ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

Uğur Kızıl’ın ziyaretinden fazlasıyla memnun olduklarını dile getiren Mehmet Aksoy, “Öz Adana çocuğu olarak medeni cesaret göstererek adaylık için yola çıkan kardeşimize başarılar diliyoruz. Yerel yönetimlerde kendisi gibi kariyeri, bilgi ve birikimi olan isimlerin olması temennimizdir. Kendisine bu zorlu yolda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Seyhan İlçesi’nin Adana’nın kalbi olduğunu hatırlatan Nadir Aksoy, “Uğur Abi yıllardır içimizden birisi olarak her zaman beğeni ve takdirimizi toplamıştır. Kendisi Seyhan’da doğup, Seyhan’da oturmaktadır. Adana’nın kalkınması için öz evlatlarına sahip çıkarak, onlara destek vermesi gerekmektedir” şeklinde konuştu.