MHP Seyhan Aday Adayı Uğur Kızıl'a destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uğur Kızıl’a gösterilen sevgi gösterileri giderek artarken, vatandaş kendisini ‘Seyhan adayımız kesinlikle Kızıl’ olmalı şeklinde destek veriyor.

Adana'da partili-partisiz en geniş halk desteğine sahip olan, tüm parti temsilcilerinin büyük destek verdiği Seyhan Belediye Başkan a. Adayı Mustafa Uğur Kızıl coşkusu her yerde devam ediyor.

Gerek Seyhan, gerekse MHP içerisinde büyük tabanı olan Kızıl, 35 yıldır üyesi olduğu partisinde 3 dönem İl Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevde bulunmasının yanı sıra, Adana’da kendisine ait il binası olan MHP’nin il başkanlığı binasını büyük fedakârlıklar yaparak yapması takdir topladı.

Uğur Kızıl’a adaylık konusunda  MHP tabanı ve Ülkücüler başta olmak üzere Türkiye ekonomisinde söz sahibi olan tanınmış holdinglerin tam destek vermesi dikkat çekiyor .

Seyhan’da Uğur Kızıl gibi bir ismin aday olmasının gerektiğini belirten Adalı Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdal Adalı, Sunar Group Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çomu ve  Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Bilgiç, “Uğur Kızıl gibi bir ismin aday olması bizlere gurur verir.Bizler sonuna kadar maddi-manevi olarak kendisinin yanındayız” dediler.

 

UĞUR KIZIL SEYHAN İÇİN BİR ŞANS

Uğur Kızıl’ın yaptığı çalışmaları yakından gözlemlediklerini dile getiren

Nuri Çomu, Serdal Adalı ve Şahin Bilgiç, “ Bilgi ve birikiminin yanı sıra maddi-manevi fedakarlık yapabilecek durumda ve en önemlisi de yıllardır partisi için inanılmaz işler yapması son derece önemlidir. Seyhan’ın vizyonunu genişletecek, ufkunu açacak bir çalışma içerisinde olduğunu görüyor ve çalışmalarınızı takdirle izliyoruz. Sizin yaptığınız bu çalışmalarında iyi bir sonuçla neticelenmesi Seyhan açısından büyük önem taşıyor. Bir yandan da Seyhanlının Mustafa Uğur Kızıl gibi değerlerine sahip çıkmasını istiyoruz. Seyhanlı değerlerine sahip çıkıp, ilçe yönetiminde söz sahibi olmasını sağlarsa bu ilçemiz açısından çok iyi olur” dedi.
SEYHAN’A HİZMET BORCUM VAR

Kızıl da doğup büyüdükleri Seyhan için yola çıktıklarını söyledi. Kızıl,”Seyhan’da doğdum, Kurtuluş ve Çınarlı Mahallelerinde büyüdüm. Seyhan’da çocuklarımız dünyaya gözlerini açtı. Bize her şeyi veren bu İlçenin gelişimi için bizler de Seyhan sevdası ile yola çıkarak ilçeye ve halkımıza hizmet için kolları sıvadık. Seyhan Belediye Başkanlığı görevine talip olurken, en büyük katkıyı koymak için hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

MHP Seyhan Belediye Başkan A. Adayı Mustafa Uğur Kızıl halktan büyük ilgi görüyor. Güler yüzü, sempatik tavırlarıyla herkesle çabucak kaynaşan Kızıl, bu özelliğiyle ön plana çıkıyor. Kızıl, yine bu özelliğiyle aylardır çok geniş kitlelere ulaşmanın gururunu yaşıyor.