MHP Yüreğir Adayı Bayram, iddialı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram “Yüreğir’i arka bahçe olmaktan kurtarmak için aday oldum. İnanmadığım işe soyunmam, Allah nasip ederse bunu başaracağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram “Yüreğir’i arka bahçe olmaktan kurtarmak için aday oldum. İnanmadığım işe soyunmam, Allah nasip ederse bunu başaracağız.” dedi.

YÜCEL BAYRAM KIŞLA’DA

Yücel Bayram, Kışla mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Onlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Büyük sevgi ve ilgi gören Bayram, Yüreğir’in yıllardır ihmal edildiğine, Adana’da “Arka bahçe” olarak görüldüğüne atıfta bulunarak, “Kışla mahallesinin değerli sakinleri… Ben de Yüreğirliyim ve Yüreğir’de oturuyorum, Yüreğir’de çalışıyorum. İçinizden biriyim. Yüreğir’i en iyi Yüreğir’de yaşayanlar bilir. Bu geri kalmışlık bizim kaderimiz olamaz, olmamalı. Bu gidişatı değiştirmek için hizmete talip oldum. Bir yerlerden başlamak gerekiyordu. Başarmak için önce başlamak gerekiyor. Yüreğir’i arka bahçe olmaktan kurtarmak için aday oldum. İnanmadığım işe soyunmam, Allah nasip ederse bunu başaracağız. Beni bu göreve, bu hizmete layık gördüğü için Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve değerli temsilcilerine yürekten teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

RANTA DEĞİL HALKA DÖNÜK

MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, “Yüreğir’in makul talihini değiştirmek için çok büyük projelerimiz hazır. Allah nasip ederse bunları zamanla peyderpey sizlerle paylaşacağım. Bunlardan biri kentsel dönüşümle ilgili. Biz bu konuda küçük düşünmüyoruz. İlçemizin çok geniş kısımlarını da içine alacak şekilde tasarlıyoruz. Bu, şu an bazı yerlerde uygulanan sıradan bir çalışma olmayacak. Ranta dönük değil halka dönük bir projeden, bir kentsel dönüşümden bahsediyorum. Gariban halkımızı üzmeyen, öncelikle onların yararlandığı bir çalışma olacak.” ifadesini kullandı.

BAYRAM, YENİDOĞAN’DA

MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram,  Yenidoğan’da bir aileye konuk oldu. Orada bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Yüreğir’in ciddi bir yatırım merkezine dönüşmesi lazım geldiğini anlatan MHP Adayı Yücel Bayram, “Yatırımcıları da ilçemize çekecek bir hedefimiz var. Sadece kamu imkanlarıyla sınırlı kalan bir kalkınmadan söz etmek mümkün değil. Yatırım demek; iş, emek, aş, vergi demek, daha çok hizmet demek. İşsizliğe çare üretmeyi, halkımızın ekmeğini büyütmeyi, huzur ve birliğimizi güçlendirmeyi istiyoruz. İnanmadığım bir yola çıkmadım, çıkmam. Ve bütün bunları Cenab-ı Allah nasip ederse sizlerle birlikte yapacağız. Niyetimiz hayır, akıbet de hayır olacak inşallah.” dedi.