MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Bayram'dan ÇGC'ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgi verip Yüreğir halkına seslendi. ‘Bu kez oylar MHP’ye'' dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, ‘adaylığımız açıklandıktan sonra aralıksız çalışmamız sürüyor. Gittiğimiz her yerde büyük ilgi ile karşılaşıyoruz. Halkımız MHP’nin özlemini yaşıyor ve buna biz tanıklık ediyoruz. Yüreğirli hemşerilerimiz parti ayrımı yapmaksızın tüm Yüreğirliler bu kez MHP’yi ilçede iktidar yapmak için 30 Mart’I sabırsızlıkla bekliyor. Bu da bizlerin çalışma azmini daha da artırıyor’ dedi.

Ak Parti’nin ülke genelinde vermiş olduğu tahribatları seçim çalışması nedeniyle çalmadık kapı bırakmadıkları Yüreğir’de de gördüklerini kaydeden MHP’li aday Yücel Bayram, ‘Bu iktidardan kurtulmanın ilk hamlesi yerel seçimlerdir. Bu yerel seçimlerde Adana’yı yıllarca kaderiyle başbaşa bırakanlardan bu insanlar kurtulacaktır. Yüreğir’de inanılmaz bir ilgi ile karşılaşıyoruz. Yücel Bayram olarak bana inanan ve güvenen insanların yüzünü asla kara çıkarmayacağım.’ dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise tüm adaylara yarışta başarı dilediğinin altını çizip ‘sizler kentinize hizmet için bu göreve talip oldunuz. En nihayetinde kararı veren yetki merci halktır. Halk tercihini yaparak başkanlarını seçecektir. Biz basın mensupları olarak sizlerin halka ulaşmanızda sadece aracılık eder, halkın sorunlarını da yetkililere aktarırız. Size ve ekibinize başarı diliyorum’ dedi.